Dispositivos y accesorios
Sardines with tomato couscous
Prep. 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
fresh whole sardines cleaned inside and out and deboned (see Tips)8
-
lemon cut into 8 slices and each slice cut into halves1
-
salt plus extra to season1 tsp
-
vine-ripened cherry tomatoes200 g
-
couscous rinsed and drained180 g
-
brown onion cut into halves180 g
-
garlic cloves2
-
oil1 ½ tbsp
-
boiling water330 g
-
raw sugar1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
pitted black olives cut into halves100 g
-
caper berries30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
water130 g
-
mixed leaf salad to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2523.1 mg
Proteína
37.4 g
Calorías
2050 kJ /
488 kcal
Grasa
16.8 g
Fibra
7.4 g
Grasas saturadas
16.7 g
Carbohidratos
42.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 40min
Tempeh bolognaise
30min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Ninguna valoración
Chilli con carne
45min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Mediterranean capsicums
2h
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Fruit and nut muesli
10min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Bolognese sauce
40min