Dispositivos y accesorios
Mushroom stock paste
Prep. 10min
Total 1h 35min
1200 g
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1200 g
Sodio
7120.2 mg
Proteína
18.7 g
Calorías
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
18.5 g
Grasas saturadas
2.5 g
Carbohidratos
105 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Wasabi mayonnaise
10 Min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Roselle Jelly
35 Min
Umami paste
5 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Lemon rasam
40 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 Std. 30 Min
Eggless mayonnaise
10 Min
Falafel crackers
40 Min