Dispositivos y accesorios
Angolan fish stew (Calulu)
Prep. 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
fresh green okra100 g
-
lemon juice only1
-
water for rinsing
-
onions cut in pieces300 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
fresh marjoram plus extra for seasoning5 g
-
fresh chilli1
-
vegetable oil100 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)200 g
-
collard greens cut in thin strips (0.5 cm)80 g
-
fresh spinach cut in thin strips (0.5 cm)50 g
-
bay leaf, dried1
-
ground pepper1 pinch
-
salt2 tsp
-
ground cumin1 pinch
-
flour15 g
-
grouper steaks (approx. 6 pieces)1200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
38 g
Calorías
1481.2 kJ /
354 kcal
Grasa
21 g
Carbohidratos
4.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Africa
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Chicken Garam Masala
50min
Caramel Sauce
Ninguna valoración
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Chicken Pad Thai
45min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1h 50min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Sangria
10min
Vegetable Sambar
35min
Paella
30min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16h