Dispositivos y accesorios
Dried Scallop Fish Slice Congee
Prep. 5min
Total 30min
5 portions
Ingredientes
-
fish fillets (threadfin), with skin, sliced400 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
white Jasmine rice rinsed120 g
-
dried scallops (approx. 20g), soaked to soften2
-
chicken stock1500 g
-
fresh ginger shredded, soaked in water30 g
-
spring onions thinly sliced1 sprig
-
fresh red chilli sliced1
-
fried garlic1 tbsp
-
white pepper powder1 pinch
-
soy sauce1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1022.6 mg
Proteína
28 g
Calorías
1466.2 kJ /
350.4 kcal
Grasa
7.6 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
40.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Soy Milk Hot Pot
Keine Bewertungen
Cantonese Custard Lava Mooncake
Keine Bewertungen
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
ABC Soup
1 Std. 10 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Steamed Siew Mai
5 Std.
Teochew Seafood Porridge
45 Min
All-in-one chicken congee
35 Min