Dispositivos y accesorios
Dried Scallop Fish Slice Congee
Prep. 5min
Total 30min
5 portions
Ingredientes
-
fish fillets (threadfin), with skin, sliced400 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
white Jasmine rice rinsed120 g
-
dried scallops (approx. 20g), soaked to soften2
-
chicken stock1500 g
-
fresh ginger shredded, soaked in water30 g
-
spring onions thinly sliced1 sprig
-
fresh red chilli sliced1
-
fried garlic1 tbsp
-
white pepper powder1 pinch
-
soy sauce1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1022.6 mg
Proteína
28 g
Calorías
1466.2 kJ /
350.4 kcal
Grasa
7.6 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
40.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Ninguna valoración
KL Hokkien Noodles
35min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Cantonese Steamed Fish
40min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Steamed Seafood Tower
40min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min