Dispositivos y accesorios
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
Prep. 5min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Eggplant
-
garlic clove1
-
fresh ginger½ oz
-
sugar1 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
mirin2 oz
-
sesame oil1 tsp
-
eggplants Ichiban Japanese4
-
vegetable oil to brush
Cucumber Salad
-
English cucumber (approx. 10 oz)1
-
red onion2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
sugar1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
chili flakes1 pinch
-
fresh cilantro, chopped½ oz
-
sesame seeds to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
9 g
Calorías
1125 kJ /
269 kcal
Grasa
6 g
Fibra
19 g
Carbohidratos
51 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Prep & Peel Pizzazz
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cauliflower and Date Tagine
55min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25min
Kimchi Risotto
35min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3h 5min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Cioppino
55min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Tofu Ramen Bowl
55min
Ramen Noodle Soup
40min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min