Dispositivos y accesorios
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
Prep. 5min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Eggplant
-
garlic clove1
-
fresh ginger½ oz
-
sugar1 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
mirin2 oz
-
sesame oil1 tsp
-
eggplants Ichiban Japanese4
-
vegetable oil to brush
Cucumber Salad
-
English cucumber (approx. 10 oz)1
-
red onion2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
sugar1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
chili flakes1 pinch
-
fresh cilantro, chopped½ oz
-
sesame seeds to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
9 g
Calorías
1125 kJ /
269 kcal
Grasa
6 g
Fibra
19 g
Carbohidratos
51 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Prep & Peel Pizzazz
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Basil Pesto
10min
Sous-vide Artichokes
55min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3h 5min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Black Beans
30min