Dispositivos y accesorios
Mapo Tofu
Prep. 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
minced meat (pork or chicken)100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
cooking oil2 tsp
-
firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil dark roasted1 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
654 mg
Proteína
13 g
Calorías
612 kJ /
146 kcal
Grasa
8 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix®️ Experience Menu
33 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Mapo tofu
15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Ginger sesame oil chicken
25min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tomato-egg soup
20min
Yam Rice
45min