Dispositivos y accesorios
Mapo Tofu
Prep. 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
minced meat (pork or chicken)100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
cooking oil2 tsp
-
firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil dark roasted1 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
654 mg
Proteína
13 g
Calorías
612 kJ /
146 kcal
Grasa
8 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix®️ Experience Menu
33 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Stir Fried Whole Fish
20min
Mapo tofu
15min
Ginger sesame oil chicken
25min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Chai Buey
1h 45min
Tomato-egg soup
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min