Dispositivos y accesorios
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
Prep. 35min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Salmon, carrots and snow peas
-
cayenne pepper½ - 1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
skinless salmon fillets (150-180 g each, 4 cm thick)4
-
carrots cut into pieces (approx. 2 mm)200 g
-
snow peas cut into halves250 g
Mango sauce
-
mango flesh only, cut into pieces (approx. 3 cm)250 g
-
brandy50 g
-
curry powder1 tsp
-
water300 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
natural yoghurt120 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh parsley (opcional) leaves only, for garnishing1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
37 g
Calorías
2144 kJ /
513 kcal
Grasa
28 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
18 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Mini pad Thai frittatas
40 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Garlic prawns
25 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Savoury crêpes
45 Min