Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1200 g water
- 2 tsp salt
- 320 g linguine pasta
- 60 g extra virgin olive oil, plus 1 tablespoon extra
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 fresh chives, cut into halves
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 20 - 40 g lemon juice, to taste
- 50 g pouring (whipping) cream
- 200 g smoked salmon, cut into pieces
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2305.3 kJ / 548.8 kcal
- Proteína
- 22.1 g
- Carbohidratos
- 55.5 g
- Grasa
- 25.7 g
- Grasas saturadas
- 4.2 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 1702.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pasta with tuna
30min
White fish and lemon risotto
30min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Mushroom and bacon pasta
30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Salmon en croute
50 min.
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1hod.
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Risoni with salmon and spinach
25min