Caprese hasselback chicken
TM6 TM5

Caprese hasselback chicken

3.9 (40 valoraciones )

Ingredientes

  • 1400 g boiling water
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • 250 g dried risoni pasta
  • 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
  • 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
  • 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
  • ground black pepper, to season
  • 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
  • 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
  • 200 g cherry tomatoes

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2584 kJ / 615.2 kcal
Proteína
63.5 g
Carbohidratos
54.6 g
Grasa
13.5 g
Grasas saturadas
4.9 g
Fibra
8.4 g
Sodio
380.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas