Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2584 kJ / 615.2 kcal
- Proteína
- 63.5 g
- Carbohidratos
- 54.6 g
- Grasa
- 13.5 g
- Grasas saturadas
- 4.9 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sodio
- 380.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sticky sesame chicken
40min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Red pesto chicken salad
35min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chilli beef with lemon feta
30min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Chicken and warm potato salad
55 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min