Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Savoury egg custard
- 4 eggs
- 100 g full cream milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach potato soup
- 80 g brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 40 g celeriac
- 100 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
- 80 g leeks, white part only, cut into slices (1 cm)
- 800 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
-
250
g fresh spinach leaves
o bien 250 g frozen spinach leaves, defrosted - 80 g thickened cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 797 kJ / 191 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 11 g
- Grasa
- 12 g
- Fibra
- 2.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Carrot and coriander soup
30min
Beetroot soup (gut health)
40min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Curried carrot and ginger soup
40min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Zucchini soup
25 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Broccoli almond soup
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli soup with sage oil
30min
Cream of mushroom soup
20 Min