Dispositivos y accesorios
Parsnip and bean mash
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
228.8 mg
Proteína
7 g
Calorías
793 kJ /
188.8 kcal
Grasa
6 g
Fibra
8.6 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
22 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Risotto verde
45min
Hommus
15min
Basil pesto
10min
Cauliflower gratin
1h
Vegetable soup
35min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Colcannon
40min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Roasted carrot dip
1h
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Classic mushroom risotto
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min