Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g red lentils or lentils of choice (see Tips)
- 20 g dried mushrooms of choice (optional)
- 1380 g water
- 300 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 3 garlic cloves, unpeeled and roughly chopped
- 50 g red wine
- 100 g vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only (see Tips)
- 1 tbsp wakame flakes (see Tips)
- 80 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- cooked pasta of choice (see Tips)
- Parmesan cheese, grated, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1046.8 kJ / 250.2 kcal
- Proteína
- 11.9 g
- Carbohidratos
- 35.5 g
- Grasa
- 7.5 g
- Grasas saturadas
- 1.2 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 148.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Lentil bolognese
30min
Vegetarian chilli
35 Min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Creamy vegetable rice
25 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Warm satay bowl
1h 10min
Pulse and pumpkin curry
30min
Gwinganna biryani (TM6)
25 Std. 20 Min