Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Wholemeal spelt pastry
- 260 g wholemeal spelt flour, plus extra for dusting
- 100 g olive oil
- 90 g chilled water
- 1 egg
- 1 ½ tsp apple cider vinegar
- 70 g sesame seeds
Spinach and feta filling
- 500 g fresh baby spinach leaves
- 20 g olive oil
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 200 g feta cheese, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g cottage cheese
- 1 egg
- 2 egg whites
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
Assembly
- 1 egg white, for glazing
- 1 tbsp pine nuts, for sprinkling
- 60 g mixed baby leaf salad
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2657.5 kJ / 632.7 kcal
- Proteína
- 30.7 g
- Carbohidratos
- 32.4 g
- Grasa
- 40.4 g
- Grasas saturadas
- 10.5 g
- Fibra
- 9.6 g
- Sodio
- 556.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Filo spinach slice
55min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Fresh tomato tart
40min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20 min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h