Dispositivos y accesorios
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
Prep. 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil30 g
-
red onions halved450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried herbes de Provence½ Tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
31 g
Calorías
1862 kJ /
445 kcal
Grasa
20 g
Fibra
4.5 g
Carbohidratos
27 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
ONE POT CHICKEN
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Basque Chicken
1h 10min
Beef and Ale Stew
2h 20min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Circassian Chicken
2h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Chicken Cacciatore
50min
Sautéed Pork with Cider
55min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef in Stout
1h 40min