Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g onions, cut into quarters
- 200 g carrots, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 20 g olive oil, plus 2 tbsp extra
- 500 g lamb shoulder meat, boneless, cut into pieces (4-5 cm)
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp ground cinnamon
- 2 pinches ground saffron
- ½ lemon
- 70 g honey
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp fine salt, plus 1 pinch extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 400 g wheat semolina
- water
- 100 g dried apricots
- 60 g blanched almonds
- 15 g fresh coriander, finely chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3974 kJ / 950 kcal
- Proteína
- 44 g
- Carbohidratos
- 125 g
- Grasa
- 30 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Tuna stew with potatoes
40 Min
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Meat stock paste
45 Min
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
50min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Spicy turkey skewers
1h
Crispy bread with tapenade
45 Min
Tamarind Pork Curry
35min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min