Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g onions, cut into quarters
- 200 g carrots, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 20 g olive oil, plus 2 tbsp extra
- 500 g lamb shoulder meat, boneless, cut into pieces (4-5 cm)
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp ground cinnamon
- 2 pinches ground saffron
- ½ lemon
- 70 g honey
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp fine salt, plus 1 pinch extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 400 g wheat semolina
- water
- 100 g dried apricots
- 60 g blanched almonds
- 15 g fresh coriander, finely chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3974 kJ / 950 kcal
- Proteína
- 44 g
- Carbohidratos
- 125 g
- Grasa
- 30 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Red Pepper and Apple Dip
35 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1h 5 min
Bread stew with tomato and onion
No ratings
Chicken tagine with honey and prunes
40 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min