Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ lemon, preferably organic, zest and juice
- 2 pinches fine salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 4 - 6 sun-dried tomatoes, in oil, well drained
- ¼ garlic clove (opcional)
- 400 g turkey breast fillet, skinless (4 slices)
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 g water
- 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
- 400 g fresh green peas, shelled
- 4 fresh mint leaves, washed and dried
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1268 kJ / 303 kcal
- Proteína
- 29.6 g
- Carbohidratos
- 13.8 g
- Grasa
- 14.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Courgette side dish
30 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Olive oil, garlic and almond soup
5 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Zesty avocado with crab
10 Min
Tarte au Citron Reconstructed
50min