Asparagus cream soup
TM6 TM5 TM31

Asparagus cream soup

4.0 (20 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g white asparagus, peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)
  • 100 g potatoes, cut in pieces
  • 50 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 700 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    o bien 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 50 g spreadable cheese
    o bien 50 g cream cheese
  • 50 - 100 g sour cream, 20% fat,
    o bien 50 - 100 g Greek yoghurt
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
325 kJ / 77 kcal
Proteína
3 g
Carbohidratos
5 g
Grasa
5 g
Fibra
1.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas