Dispositivos y accesorios
Asparagus cream soup
Prep. 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic clove1
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
50 g cream cheesespreadable cheese50 g
-
50 - 100 g Greek yoghurtsour cream, 20% fat50 - 100 g
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3 g
Calorías
325 kJ /
77 kcal
Grasa
5 g
Fibra
1.3 g
Carbohidratos
5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
174 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Basil pesto
10min
Whisked egg whites
5min
Stuffed vegetables
1h 20min
Onion soup
1h 10min
Vegetable soup
35min
Asparagus Stem Soup
55min
Cream of Asparagus Soup
15min
Cream of Vegetable Soup
15min
Creamy mushroom soup
20min
Ratatouille
40min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Creamy courgette soup
25min