Dispositivos y accesorios
Sweet potato pasta with burnt sage butter
Prep. 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
hot water1200 g
-
sweet potatoes peeled500 g
-
dried chilli flakes to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
dried pasta (see Tips)300 g
-
unsalted butter150 g
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
pine nuts2 tbsp
-
rocket to serve (optional)30 g
-
ricotta to serve (see Tips)250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
483.5 mg
Proteína
13.6 g
Calorías
2146.1 kJ /
511 kcal
Grasa
28.5 g
Fibra
5.4 g
Grasas saturadas
17.1 g
Carbohidratos
47.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Hoisin pork bowl
45 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Mexican stack
45 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Pork san choy bau
25 min