Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 1500 g water
- 10 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 4 black peppercorns
- 1 skinless chicken breast fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 250 g fresh tortellini
- 1 carrot, cut into thin slices
- 2 celery stalks, cut into thin slices
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced on the diagonal, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 846.8 kJ / 201.5 kcal
- Proteína
- 22.9 g
- Carbohidratos
- 17.6 g
- Grasa
- 3.7 g
- Grasas saturadas
- 1.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 941.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 Std.
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Pasta with tuna
30 min
Veal pizzaiola
40 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Tomato basil chicken stew
35min
Penne and vegetables
35min
Chicken and sweet corn soup
30 min
One pot pasta with chorizo
35min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min