Dispositivos y accesorios
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
Prep. 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Prawns
-
medium raw prawns peeled, tails intact, deveined24
-
water250 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
freshly squeezed lemon juice to drizzle
Gin-pickled cucumber
-
Lebanese cucumbers cut into ribbons, flesh only, discard seeds and core2
-
sugar50 g
-
white wine vinegar100 g
-
juniper berries lightly crushed5
-
gin of choice (see Tips)60 g
Gin dressing
-
grapeseed oil300 g
-
sea salt¼ tsp
-
gin of choice50 g
-
ground black pepper2 pinches
-
eggs2
-
tomato sauce1 tbsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
paprika plus extra to serve2 pinches
-
Tabasco® sauce3 dashes
-
lemon juice to taste, plus extra wedges to serve1 - 2 tbsp
-
cos lettuce whole leaves or finely shredded for glasses1
-
avocado sliced1
-
fresh chives chopped to garnish
-
micro herbs to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
663.4 mg
Proteína
19.7 g
Calorías
2633.2 kJ /
627 kcal
Grasa
55.8 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
6.8 g
Carbohidratos
11.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ginspiration
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Mint sauce
5 Min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Peppercorn sauce
20 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 Std. 55 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min