Dispositivos y accesorios
Steamed asparagus with caper crumbs
Prep. 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
day old sourdough bread torn into pieces60 g
-
lemon zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)1
-
salted capers rinsed and drained1 tbsp
-
raw almonds40 g
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
olive oil plus extra for garnishing1 tbsp
-
water plus extra for cooling500 g
-
asparagus woody ends trimmed2 bunches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
62.7 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
598.8 kJ /
142.5 kcal
Grasa
11.2 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
2.7 g
Carbohidratos
5.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Hollandaise sauce
15min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Whipped egg whites
10min
Venison Wellington
3h 30min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Creamed spinach
15min
Grand Marnier® soufflé
1h
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Caesar salad dressing
10min