![Sunny gazpacho Sunny gazpacho](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B1438278-189C-4377-8367-EDE253BAE06F/Derivates/36F1F83E-A5F6-4135-B879-A59371C448E8.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g sourdough bread, cut into slices
- 2 garlic cloves
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for garnishing
- 120 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 50 g sherry vinegar, plus extra to taste
- 600 g heirloom yellow tomatoes
- 1 yellow capsicum, cut into halves and deseeded
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 20 g white onion
- 100 g water
- 100 g ice cubes, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp white pepper, plus extra to taste
Assembly
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing
- garlic flowers, for garnishing (optional)
- fresh chives, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 817.5 kJ / 194.6 kcal
- Proteína
- 2.5 g
- Carbohidratos
- 9.9 g
- Grasa
- 15.6 g
- Grasas saturadas
- 2.4 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sodio
- 336.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Wasabi mayonnaise
10 Min
Curried carrot and ginger soup
40min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Carrot and coriander soup
30min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Grand Marnier® soufflé
1h
Baba ghanoush
1h
Broccoli soup with sage oil
30min
Whipped egg whites
10 Min
Zucchini soup
25min