Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cheese shards
- 90 g cheddar cheese, cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3-4 cm)
- 90 g unsalted butter, cut into pieces (3-4 cm)
- 170 g plain flour
- ½ tsp paprika, plus extra to sprinkle
- 1 - 2 pinches cayenne pepper
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
Jerusalem artichoke soup
- 1 garlic clove
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 100 g leek, white part only, cut into pieces (3-4 cm)
- 300 g parsnip, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 50 g unsalted butter
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 900 g water
- 1 apple, cut into quarters
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- 1 tsp lemon zest, no white pith
- 2 tsp lemon juice
- 20 g pouring (whipping) cream (optional)
- 1 - 2 tsp ground nutmeg, to taste
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2933.5 kJ / 743.5 kcal
- Proteína
- 21.8 g
- Carbohidratos
- 49.5 g
- Grasa
- 42.4 g
- Grasas saturadas
- 26.8 g
- Fibra
- 17.3 g
- Sodio
- 1378.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Broccoli soup with sage oil
30 min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 godz.
Sunny gazpacho
25 Min
Pissaladière
1h 30min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 godz. 45 min
Grilled eggplant dip
2 godz.