Carrot and coriander soup
TM6 TM5

Carrot and coriander soup

4.5 (104 valoraciones )

Ingredientes

  • 60 g rice
  • 1 - 2 pieces lemon zest or orange zest (5 x 2 cm)
  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 450 g carrots, cut into pieces
  • 1 red onion (approx. 150 g), cut into halves, to taste
  • 400 g water
  • 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g full cream milk
  • 1 tsp sea salt, to taste
  • 1 ½ tsp ground black pepper
  • 70 g butter
  • 5 sprigs fresh coriander, roots and stems included, plus extra leaves for garnishing
  • 300 g pouring (whipping) cream

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1548 kJ / 369 kcal
Proteína
5.7 g
Carbohidratos
18.8 g
Grasa
29.8 g
Grasas saturadas
19 g
Fibra
4.3 g
Sodio
772.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas