Dispositivos y accesorios
Spicy peach and mango chutney
Prep. 15min
Total 45min
1 Total recipe
Ingredientes
-
water500 g
-
peaches500 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon quill1
-
fresh mango flesh only100 g
-
raw sugar200 g
-
ground ginger1 tsp
-
Shaoxing wine40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Sodio
94.8 mg
Proteína
7.21 g
Calorías
4625 kJ /
1101 kcal
Grasa
1.91 g
Fibra
15.98 g
Grasas saturadas
0.2 g
Carbohidratos
261.21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Dukkah
25 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Chilli and apple jelly
4 Std. 15 Min
Custard
10 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Lemon or lime butter
15 Min