Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Almond pastry
- 30 g raw sugar or Rapadura sugar
- 30 g blanched almonds
- 210 g plain flour
- 130 g butter, chilled and cut into pieces
- ½ tsp mixed spice
- 1 pinch sea salt
- 1 egg yolk
- 3 - 4 tsp water or orange juice (approx. ½ orange)
Marzipan shapes
- 250 g raw sugar
- 250 g blanched almonds
- ¼ tsp natural almond extract
- 2 tbsp cornflour, plus extra for dusting
- 1 egg white
Mince filling
- butter, for greasing
- 1 orange, zest only, no white pith
- 750 g pears, peeled, cores removed and cut into quarters
- 250 g caster sugar
- 100 g dried cranberries
- 130 g currants
- 50 g glace ginger, cut into pieces
- 60 g flaked almonds
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 40 g orange juice, (approx. ½ orange)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cloves
- 1 tsp ground nutmeg
- 1 tsp ground cardamom
- 2 tbsp brandy (optional)
- 1 egg, lightly beaten, for brushing
Brandy cream sauce
- 70 g raw sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 200 g full cream milk
- 3 eggs
- 40 g brandy
- icing sugar, for dusting pies
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 2044 kJ / 487 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 61.5 g
- Grasa
- 22.5 g
- Grasas saturadas
- 7.7 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 88.6 mg
Recetas alternativas
Christmas cake
196 godz. 35 min
Panforte ice cream bombe
48 godz. 25 min
Béchamel sauce
20min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Marzipan
10 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Panforte
1 godz. 30 min
Spiced cherry brioche wreath
2 godz. 20 min
Shortcrust pastry
5 min
Apple and ginger paste
6h 15 min
Brown sugar kumara cake
1h 25min
Lemon or lime butter
15 Min