Rice salad with warm mustard dressing
TM6 TM5 TM31

Rice salad with warm mustard dressing

4.3 (40 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g brown rice
  • 50 g wild rice
  • 1000 g water, plus extra for soaking
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 200 g chicken tenderloins
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • 180 g mayonnaise (see Tips)
  • 30 g Dijon mustard (gluten free)
  • ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
  • 60 g rocket leaves
  • 4 baby radishes, cut into thin slices
  • 1 carrot, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
  • 1 zucchini, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
  • 50 g red capsicum, cut into small cubes (5 mm)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3271.5 kJ / 778.8 kcal
Proteína
20.7 g
Carbohidratos
68.1 g
Grasa
46.2 g
Grasas saturadas
6.1 g
Fibra
6.4 g
Sodio
221.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas