Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken and potatoes
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches ground black pepper
- salt, to season
- 500 - 600 g chicken tenderloins (see Tips)
- 500 g hot water
- 400 - 500 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 100 g prosciutto, cut into bite-size pieces
- 2 tbsp pickled capers
Salad with buttermilk dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pickled gherkins (approx. 40 g), cut into halves
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g buttermilk
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 baby cos lettuce, trimmed and cut into wedges
- Parmesan cheese, shaved, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3752.8 kJ / 893.5 kcal
- Proteína
- 35.5 g
- Carbohidratos
- 53.6 g
- Grasa
- 59 g
- Grasas saturadas
- 10.2 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sodio
- 2869.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 dk
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Meatballs in red pepper sauce
30 dk