Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Eggplant and mince layers
- 900 g water
- 750 g eggplant (approx. 1.5), cut into round slices (0.5 cm)
- 2 ½ tsp sea salt
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g red wine
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1000 g lamb mince, broken into pieces
Béchamel topping
- 170 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 40 g unsalted butter
- 40 g plain flour
- 500 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2159 kJ / 514 kcal
- Proteína
- 38.6 g
- Carbohidratos
- 12.7 g
- Grasa
- 34 g
- Grasas saturadas
- 15.3 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 1150 mg
Recetas alternativas
Lamb spezzatino
1h 45min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Lemon and lamb pie with filo topping
2sa 40 dk
Moroccan lamb with pilaf
5h 40 min
Spiced lamb pie
40min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min