Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 celery stalk, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into halves
- ½ green capsicum, deseeded and cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 200 g chorizo, cut into slices (5 mm)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 200 g quinoa
- 450 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g raw prawns, peeled and deveined
- 1 sweet corn cob, kernels only (approx. 130 g)
- fresh parsley, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2401.5 kJ / 571.8 kcal
- Proteína
- 40.5 g
- Carbohidratos
- 44.7 g
- Grasa
- 23.5 g
- Grasas saturadas
- 6 g
- Fibra
- 11.5 g
- Sodio
- 1179.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Moroccan chicken with couscous
1h 5 min
Chilli beef with lemon feta
30min
Prawn stir-fry
25 Min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Moroccan chicken with couscous
45min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Thai red pork curry
35min
Linguine with salmon and herbs
25 Min