Dispositivos y accesorios
Jambalaya
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
celery stalk cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into halves½
-
green capsicum deseeded and cut into halves½
-
carrot cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
chorizo cut into slices (5 mm)200 g
-
cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
quinoa200 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and deveined400 g
-
sweet corn cob kernels only (approx. 130 g)1
-
fresh parsley for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1179.4 mg
Proteína
40.5 g
Calorías
2401.5 kJ /
571.8 kcal
Grasa
23.5 g
Fibra
11.5 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
44.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on quinoa
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Prawn and chicken laksa
40min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Prawn noodle curry
10min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Prawn stir-fry
25min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min