Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Semolina gnocchi
- 20 g unsalted butter
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 290 g semolina (see Tips)
Walnut and basil pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
- 100 g walnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- ½ garlic clove
- 130 g olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Vegetable topping
- 2 garlic cloves
- 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
- 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
- 2 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3167.5 kJ / 754.2 kcal
- Proteína
- 23.7 g
- Carbohidratos
- 44.3 g
- Grasa
- 53.2 g
- Grasas saturadas
- 15.2 g
- Fibra
- 5.4 g
- Sodio
- 634.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Milanese risotto
25 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Polenta
25 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Spiced red wine pears
45min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Risotto verde
45min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.