Dispositivos y accesorios
Warm cabbage dish
Prep. 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
335 mg
Proteína
2.7 g
Calorías
451 kJ /
107 kcal
Grasa
6.5 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
2.7 g
Carbohidratos
7.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Sauerkraut salad
10min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Sauerkraut soup
50min
Cream of mushroom soup
20min
Zucchini soup
25min
Beetroot soup (gut health)
40min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min