Dispositivos y accesorios
Warm cabbage dish
Prep. 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
335 mg
Proteína
2.7 g
Calorías
451 kJ /
107 kcal
Grasa
6.5 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
2.7 g
Carbohidratos
7.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Sauerkraut soup
50min
Russian beetroot salad
1h 10min
Pumpkin and ginger soup
35min
Ratatouille
40min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Zucchini soup
25min
Sautéed turkey cubes
15min
Rabbit stew
1h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Warm beetroot dish
50min