Dispositivos y accesorios
Warm cabbage dish
Prep. 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
335 mg
Proteína
2.7 g
Calorías
451 kJ /
107 kcal
Grasa
6.5 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
2.7 g
Carbohidratos
7.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cabbage rolls
1h 50min
Tuscan bean soup
30min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1h 45min
Ratatouille
40min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Country-style chicken liver fritters
35min
Russian beetroot salad
1h 10min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Warm beetroot dish
50min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Hearty seven vegetable soup
30min