Dispositivos y accesorios
Ricotta and pistachio cheesecake
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
119.4 mg
Proteína
11.9 g
Calorías
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Grasa
19.4 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
7.7 g
Carbohidratos
17.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
500 calorie meals
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Polish egg salad with tartar sauce
10min.
Vanilla cashew yoghurt
24hod. 15min.
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min.
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1hod. 20min.
Chocolate and pear cake
1hod. 30min.
Raw cauliflower tabouli
30min.
Tuna dip
15min.
Mango muesli
5min.
Pink scramble
15min.
Avo and egg spread
35min.
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50min.
Carrot, feta and mint salad
40min.