Dispositivos y accesorios
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
Prep. 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Mint Vinaigrette
-
extra virgin olive oil85 g
-
lemon juice30 g
-
mint leave, fresh30 g
-
honey2 tbsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
Citrus Salad
-
arugula285 g
-
feta cheese crumbled, to taste115 g
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled shelled115 g
-
pomegranate seed60 g
-
oranges peeled (e.g. Cara cara, blood orange, navel or any combination)3
-
grapefruit, any type peeled1
-
mint leave, fresh thinly sliced10
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
875.8 mg
Proteína
13.7 g
Calorías
2337.8 kJ /
558.7 kcal
Grasa
41.2 g
Fibra
8.3 g
Grasas saturadas
9.3 g
Carbohidratos
41 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Every Season is a Healthy SEASON
19 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Faworki (crostoli)
2h
Pickled red onions
1h 50min
Udon with chicken and mushrooms
50min
Date and Oat Drink
20min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Green Goddess Salad
10min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Ninguna valoración
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40min
Camembert with Cranberries and Almonds
30min
Vegan burgers
45min