Dispositivos y accesorios
Mussels Mariniere
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
leeks white parts only, sliced (1 cm)170 - 200 g
-
white wine, dry250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
fresh mussels cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
-
lemon cut in quarters, for drizzling
-
baguette sliced, for serving
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
949.1 mg
Proteína
27.6 g
Calorías
1331 kJ /
318.1 kcal
Grasa
10.1 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
16.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Chicken Curry (Filipino Style)
35min
Browned Pork Rice
1h
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Frozen Yoghurt Bark
6h 10min
Coconut Prawn Soup
45min
Pears in Orange Syrup
30min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h