Dispositivos y accesorios
Surimi Stick Salad
Prep. 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
549.1 mg
Proteína
11.4 g
Calorías
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Grasa
23.4 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
3.3 g
Carbohidratos
22.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1h
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1h 10min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min