Versiones compatibles
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 garlic clove
- 10 g honey
- 30 g olive oil
- 20 g lemon juice
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- 10 sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
- 130 g tinned tuna, in brine (drained, approx. 115 g)
- 2 courgettes, raw, spiralized or cut in ribbons (approx. 300 g)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1586 kJ / 379 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 24.4 g
- Grasa
- 17.4 g
Recetas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 godz. 15 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Ninguna valoración
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1h 5min
Crêpes Suzette
35min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min