Dispositivos y accesorios
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
Prep. 5min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Steamed chicken
-
boneless chicken thighs (approx. 1 leg), cut to 2 cm strips500 g
-
young ginger sliced10 g
-
garlic cloves chopped3
-
light soy sauce2 tbsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
cornflour (starch)1 ½ tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
white pepper powder½ tsp
Steamed egg
-
water220 g
-
eggs (approx. 3 eggs)150 g
-
salt½ tsp
Steamed rice
-
rice rinsed200 g
-
water1000 g
-
light soy sauce to drizzle1 tsp
-
fried shallots1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1019.7 mg
Proteína
33.9 g
Calorías
1864.9 kJ /
445.7 kcal
Grasa
13.5 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
3.3 g
Carbohidratos
45.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
First Flavours
30 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Sambal Tumis
1h 10min
KL Hokkien Noodles
35min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Pandan Sponge Cake
1h
Chicken adobo
30min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Char Kway Teow
25min
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Mee Goreng Mamak
20min
Stir Fried French Beans
15min