![Texas White Bean Salad Texas White Bean Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5DEEA768-C944-4711-9E35-6C571F4D0130/Derivates/e56da156-e614-4b6b-8f8d-bf43c66eb1c7.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cumin Lime Dressing
- 60 g olive oil
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp sugar
- ½ tsp salt
- ½ tsp onion powder
- 30 g apple cider vinegar
- 60 g lime juice
- 15 g red bell pepper
White Bean Salad
-
2
cans white bean, large (approx. 540 ml ea.), rinsed and drained
o bien 2 cans black-eyed bean (approx. 540 ml ea.), rinsed and drained - 1 can canned sweet corn kernels (approx. 340 ml), drained
- 140 g red onion, quartered
- 140 g red bell pepper, cut into pieces (25 mm/1 in.)
- 30 g cilantro, fresh, leaves and tender stems
- 2 - 3 jalapeño chillies, canned, de-seeded and de-stemmed, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 961.5 kJ / 229.8 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Carbohidratos
- 30.2 g
- Grasa
- 8.1 g
- Fibra
- 6.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pico De Gallo
15min
Chickpea Ratatouille
1h
Green Bean Gremolata
25min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min.
Potato Curry Soup
35min
Curry Seafood Chowder
1h
Rainbow Bowl
1h 15min
Spanish Rice
35min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Potato Curry Soup
35min