Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
TM5 TM6

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 15 g porcini mushroom, dried
  • 510 g water, boiling, to soak
  • 255 g rice, brown, "low GI" (see Tip)
  • water, warm, to soak
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 100 g oyster mushroom, fresh, thinly sliced
  • 200 g fresh brown mushrooms, thinly sliced
  • 200 g water
  • 2 tsp vegetable stock paste, salt free (see Tip)
  • 3 sprigs thyme, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • black pepper, ground, to season, to taste
  • 1 teaspoon lemon juice, to serve
  • 60 g pecorino, grated

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1661.8 kJ / 397.2 kcal
Proteína
12.9 g
Carbohidratos
66.1 g
Grasa
10 g
Grasas saturadas
3.6 g
Fibra
5.6 g
Sodio
249.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas