Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 1 - 2 lemons, preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)
-
4
Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)
o bien 4 white fish fillet (any type of white fish, (4-7 oz each, max of 28 oz) - 7 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 18 oz water
- 14 oz potatoes, peeled, sliced (⅛ in. thick)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1721 kJ / 412 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 2.6 g
Recetas alternativas
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Shrimp Sauté
25 Min
Guacamole
5 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Vegetable Soup
35 Min
Greek Style Pork Stew
50 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Asparagus Cream Soup
25 Min
Cod with Citrus Butter
50 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min