Dispositivos y accesorios
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
water35 oz
-
salt plus extra to season fish and sauce1 tsp
-
basmati rice9 oz
-
fresh spinach leaves7 oz
-
cod fish fillet skinless, (4 pieces)21 oz
-
heavy whipping cream5 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
corn starch2 - 3 tsp
-
ground white pepper1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
739 mg
Proteína
34 g
Calorías
1938 kJ /
463 kcal
Grasa
14 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
51 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Daily & Creative
30 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1h 35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Cauliflower
25min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35min
Asparagus Sauté
15min
Shrimp Sauté
25min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Broccoli Sauté
20min