Dispositivos y accesorios
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Prep. 45min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions cut in quarters300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots cut in slices (5 mm)200 g
-
courgettes cut in slices (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen green peas100 g
-
feta cheese cut in small cubes (5 mm)200 g
-
fresh parsley (opcional) chopped, to garnish2 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
18 g
Calorías
2607 kJ /
622 kcal
Grasa
37 g
Fibra
12.4 g
Carbohidratos
47 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Dill Stuffed Peppers
5min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Ninguna valoración
Black tahini banana bread
1h 20min
Tofu stew
30min
Hollandaise sauce
15min
Chopped vegetable salad
10min
Veggie 'Burritos'
20min
Za'atar mix substitute
5min
Cheese and Walnut Patties
Ninguna valoración
Orange couscous with steamed salmon
35min
Creamy pea soup
40min
Vegetable paella
40min