Dispositivos y accesorios
Hibiscus and Raspberry Tart
Prep. 15min
Total 2h 35min
8 portions
Ingredientes
Base
-
mixed seeds30 g
-
muesli crunchy200 g
-
pitted dates80 g
-
butter cut in pieces50 g
Hibiscus and Raspberry Filling
-
hibiscus tea2 tbsp
-
boiling water100 g
-
fresh raspberries plus extra to garnish350 g
-
30 - 40 g stevia powder, whitehoney (opcional)30 - 40 g
-
agar-agar powder10 g
-
water20 g
-
canned coconut milk150 g
-
muesli crunchy, to garnish
-
flaked almonds to garnish
-
chia seeds to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
73.3 mg
Proteína
4.1 g
Calorías
994.4 kJ /
237.7 kcal
Grasa
10.5 g
Fibra
6.4 g
Grasas saturadas
5.4 g
Carbohidratos
37.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pink with Purpose
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min
Pumpkin Seed Butter
35min
Sicilian Prawn Salad
40min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1h 40min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Miso kraut
168h 20min
Hemp Milk (Metric)
10min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Baked falafel kofta
Ninguna valoración
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Oriental beef stew with pearl couscous
40min
Broccoli burgers with radish salsa
1h