Dispositivos y accesorios
Orange couscous with steamed salmon
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
41 g
Calorías
3204 kJ /
767 kcal
Grasa
45 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
47 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Ninguna valoración
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken with red peppers
1h 5min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Lasagna rolls
1h
Salmon burgers
25min