Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Proteína
- 43.5 g
- Carbohidratos
- 38.1 g
- Grasa
- 23.4 g
- Grasas saturadas
- 11.5 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 2196 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20min
Chilli with rice
50min
Korean marinade
40min
Madurese chicken satay
1h 30 min
Agedashi tofu
30min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1u. 45min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Indonesian yellow spice paste
40min
Balinese Betutu chicken
5 Std. 35 Min
Indonesian white spice paste
35min