Dispositivos y accesorios
Indonesian yellow spice paste
Prep. 10min
Total 40min
500 g
Ingredientes
-
garlic clove100 g
-
eschalot100 g
-
candlenuts toasted100 g
-
lemongrass cut into thin slices100 g
-
fresh ginger cut into thin slices50 g
-
fresh galangal cut into thin slices50 g
-
fresh turmeric cut into pieces40 g
-
vegetable oil125 g
-
water125 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 500 g
Sodio
1950.2 mg
Proteína
24.3 g
Calorías
9682 kJ /
2314.1 kcal
Grasa
204 g
Fibra
25 g
Grasas saturadas
31.1 g
Carbohidratos
133.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indonesian
13 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Kam Heong Chicken
1h 20min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Indonesian red spice paste
45min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Indonesian white spice paste
35min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Portuguese green eggs
50min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Sambal Kangkung
10min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min