Dispositivos y accesorios
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
pork mince (opcional)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 surimi sticks, cut in piecesraw prawns, medium size, peeled6
-
frozen green peas (25 g)30
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
12 g
Calorías
576 kJ /
138 kcal
Grasa
9 g
Fibra
0.2 g
Carbohidratos
2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Sesame Crème
10min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Mantou buns
1h 30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Homemade Pandan Kaya
55min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Rice Wine Chicken
30min