Dispositivos y accesorios
Foochow Nourishing Chicken Soup
Prep. 5min
Total 1h 20min
5 portions
Ingredientes
-
sesame oil dark (roasted)20 g
-
fresh ginger smashed50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, squeezed8
-
kampung chicken cut in chunks (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
honey date1
-
Chinese red dates deseeded30 g
-
Foochow glutinous red wine plus 1 tbsp for cooking55 g
-
wolfberries (goji)15 g
-
salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
164 mg
Proteína
23 g
Calorías
1393 kJ /
333 kcal
Grasa
22 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Tomato-egg soup
20 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Fried Beehoon
20 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min