Dispositivos y accesorios
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
Prep. 10min
Total 2h 35min
20 portions
Ingredientes
-
blue clitoria flowers (bunga telang) fresh or dried, lightly rinsed20
-
hot water50 g
-
glutinous rice soaked for 2 hours and drained300 g
-
coconut milk200 g
-
salt½ tsp
-
pandan leaves cut in 5 cm length3
-
water1200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1 g
Calorías
338 kJ /
81 kcal
Grasa
3 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Peranakan Snack Delight
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 h
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 h 25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Sambal chilli
35 min
Nasi Lemak
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Pineapple Tarts
1 h 30 min
Nasi Lemak
45 min
Homemade Pandan Kaya
55 min