Dispositivos y accesorios
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
Prep. 10min
Total 2h 35min
20 portions
Ingredientes
-
blue clitoria flowers (bunga telang) fresh or dried, lightly rinsed20
-
hot water50 g
-
glutinous rice soaked for 2 hours and drained300 g
-
coconut milk200 g
-
salt½ tsp
-
pandan leaves cut in 5 cm length3
-
water1200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1 g
Calorías
338 kJ /
81 kcal
Grasa
3 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Peranakan Snack Delight
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Curry Chicken
1h
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Crispy Ikan Bilis
40min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Wholemeal Mantou
1h
Pineapple Tarts
1h 30min
Homemade Pandan Kaya
55min
Sambal Petai Prawns
20min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min